9 abr 2010, 23:45

Генетика 

  Poesía » Otra
483 0 6

 

 

И без да знам с какво си ме дарила,

как по-могъща и от всички си била,

как най-жестоко в мен си отброила

последния ми пулс към вечността...

 

 

На теб дължа престоя си в безкрая.

От вечния въпрос не съм смутена.

Ще търсиме ли портите на Рая

или пред дантевите кръгове ще спрем?

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??