18 ene 2023, 9:28

Гепи 

  Poesía » Otra
256 8 5

В тази епиграма
само се усмихвам,
друго - просто няма.

 

 

Този вятър навън какво му стана,

издуха всичко и нищо не остана, J.

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??