18 янв. 2023 г., 09:28

Гепи 

  Поэзия » Другая
259 8 5

В тази епиграма
само се усмихвам,
друго - просто няма.

 

 

Този вятър навън какво му стана,

издуха всичко и нищо не остана, J.

© toti Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??