20 may 2015, 8:44

Герой 

  Poesía » De amor
422 0 0


Ти не го познаваш. Той е герой!

Вярно, не ходи с препасана сабя…

Сигурно даже, не носи на бой,

и вместо да удря, знае да бяга.

Няма обноски на рицарски мъж,

нито ризница би му приличала.

Избухва от нищо, така изведнъж

и се чудя, коя ли, би го обичала …

 

Ти не го познаваш, но той е герой,

макар да изглежда привичен…

Този мъж, божичко, летен порой,

ме научи, как да обичам…


19.01.2015

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??