Къде отидоха героите!?
И моите, и твоите...
В какво превърнаха се те?
Нима във наши врагове?
Къде отидоха героите!?
Тез дето бранеха света?
Убиха ги...Но не злодеите!
Убиха ги нашите дела.
Къде отидоха героите...
Кажи къде? И моите,
и твоите? Не знам...
Май сега си патим от това.
Защото си прокудихме героите...
Който пазеха ни от страха.
© Ангел Todos los derechos reservados
Васе радвам се че сподели!Хубава вечер!