21 mar 2010, 8:40

Гимнастика 

  Poesía » Para niños
2779 1 2

Хайде, дечица,

горе ръчички.

Колко пораснали

мигом сте всички.

А сега, моля,

се наведете.

Джуджета малки

бързо станете.

Пак изправени,

махнете с ръчички.

Станахте вече

истински птички.

Стойте в редичка,

че ще потичаме.

Знайте,

както да бъдете,

ний ви обичаме.

Куклите, топките,

спорта обичате.

Колко на нас,

като малки, приличате.

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??