Хайде, дечица,
горе ръчички.
Колко пораснали
мигом сте всички.
А сега, моля,
се наведете.
Джуджета малки
бързо станете.
Пак изправени,
махнете с ръчички.
Станахте вече
истински птички.
Стойте в редичка,
че ще потичаме.
Знайте,
както да бъдете,
ний ви обичаме.
Куклите, топките,
спорта обичате.
Колко на нас,
като малки, приличате.
© Харита Колева Все права защищены