20 abr 2012, 0:22

Гимназистко лексиконно 

  Poesía » De humor
855 0 13

Аз се влюбих във теб – и това беше химия.
В час по БЕЛ ти написах лирична поема,
в нея „ти” и „любов” бяхте два синонима.
Следващ час – зоология: пеперуди в корема.
По ботаника – цъфнал в сърцето трендафил...
Ех, защо си към мен все така безразлична.
Психология – явно с подхода съм сгафил.
Но по физика... двете тела се привличат.
После други уроци – най-първо гимнастика,
сетне музика, тиха, на спуснати щори...
Всичко туй е, разбира се, само фантастика,
а така ми се иска да беше история.

© Владимир Виденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??