Gipsy white all night.
Една пералня време -
три дена.
Кога ще разбереме, че нема
оправия с т'ва?!
И някой, ако вземе
чуждата линия,
не ще ли да поеме
тупаница.
O, нямаме цигари -
траджеди!
Братле, к'во, претупá ли?!
Евала!
Чш, чакай, по-бавно
фъфли.
В устата ти май има
умрели.
Добре разбрах я
мисълта.
Не я повтаряй, чу ли,
че плюнката ти
в ухото ми
ме кара да го чеша.
Събрали сме се явно
на приказка.
Затв'а кажи наздраве
и млъкни.
И аз ще млъкна, само
да ти доразкажа
за циганските нощи
и уикенди.
5 март 2009
sofia shity
© Братан Todos los derechos reservados