5.03.2009 г., 22:48 ч.

Gipsy white all night 

  Поезия
392 0 2

 

Gipsy white all night.

 

Една пералня време -

три дена.

Кога ще разбереме, че нема

оправия с т'ва?!

И някой, ако вземе

чуждата линия,

не ще ли да поеме

тупаница.

O, нямаме цигари -

траджеди!

Братле, к'во, претупá ли?!

Евала!

Чш, чакай, по-бавно

фъфли.

В устата ти май има

умрели.

Добре разбрах я

мисълта.

Не я повтаряй, чу ли,

че плюнката ти

в ухото ми

ме кара да го чеша.

Събрали сме се явно

на приказка.

Затв'а кажи наздраве

и млъкни.

И аз ще млъкна, само

да ти доразкажа

за циганските нощи

и уикенди.

 

5 март 2009

sofia shity

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??