Чаша с вода. Спринцовка. Памук.
Кафяво прахче в найлон.
Малко в кръвта ти... малко в моята.
Две жадни ръце - заложена стръв.
Затварям очи с разхвърляни мисли.
Сърби ме кожата. Тялото не държи.
Хероин по масата. Хероин във кръвта ми.
Хероинът във мен не мълчи.
Говоря нещо, без да разбирам,
очите ми са в полукръг.
И гади ми се! В себе си заспивам,
а вените са гладни... ВТОРИ път.
© Даниела Пенева Todos los derechos reservados