Mar 4, 2009, 9:19 AM

Глад във...вените 

  Poetry » Other
628 0 4

Чаша с вода. Спринцовка. Памук.

Кафяво прахче в найлон.

Малко в кръвта ти... малко в моята.

Две жадни ръце - заложена стръв.

Затварям очи с разхвърляни мисли.

Сърби ме кожата. Тялото не държи.

Хероин по масата. Хероин във кръвта ми.

Хероинът във мен не мълчи.

Говоря нещо, без да разбирам,

очите ми са в полукръг.

И гади ми се! В себе си заспивам,

а вените са гладни... ВТОРИ път.

© Даниела Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??