12 nov 2022, 14:00

Гладът 

  Poesía
90 0 0

Собственост частна,
гладът ти към грабене -
как не угасна?... 

 

Собственост частна,

гладът ти към грабене

в ярост прерасна...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??