18 ago 2015, 14:11

Глаголно 

  Poesía » Otra
1997 1 11

Живея. Дишам. Обичам.
Пиша. Римувам. Творя.
Мечтая. Мисля. Изричам.
Пея. Лудувам. Летя.
Копнея. Вярвам. Омайвам.
Ухая. Разпъпвам. Цъфтя.
Светлея. Дарявам. Обричам.
Любя. Разпалвам. Горя.
Тлея. Будувам. Ревнувам.
Роптая. Страдам. Греша.
Болея. Линея. Тъгувам.
Ридая. Отлитам. Раста.


© Таня Мезева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??