Aug 18, 2015, 2:11 PM

Глаголно 

  Poetry » Other
2043 1 11

Живея. Дишам. Обичам.
Пиша. Римувам. Творя.
Мечтая. Мисля. Изричам.
Пея. Лудувам. Летя.
Копнея. Вярвам. Омайвам.
Ухая. Разпъпвам. Цъфтя.
Светлея. Дарявам. Обричам.
Любя. Разпалвам. Горя.
Тлея. Будувам. Ревнувам.
Роптая. Страдам. Греша.
Болея. Линея. Тъгувам.
Ридая. Отлитам. Раста.


© Таня Мезева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??