11 ene 2009, 17:51

Гларуси 

  Poesía
784 0 6

                        ГЛАРУСИ

Гларуси пронизват тишината с врява.

По пясъка шарят с триъгълни пети.

По вълните бели дантели остават.

Там залезът със тях в кръг се върти.

Загледан в морето, скалите и плажа.

Очите ми търсят пристан за кораба Аз.

На гларусите за мен  ще разкажа?

… Със самотата ще изпуша последния фас.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??