19 ago 2008, 18:56

Глас 

  Poesía » Otra
678 0 15
 

                                 Глас

 

              Поемам дъх със пълна сила,

              макар да прежурят проблемите,

              любов гнездо при мен е свила -

              обръщам гръб на дилемите!

              Нощем събличам сянката си...

              и оставам дете...

              Светвам в тъмното...

              Бягат тревогите...

              Всичко възможно е...

              Чувам глас на щурче:

              "Щастливо дете! Щастливо дете!"

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??