Разберете мили мои, нова "Eра", май ще се отваря,
всичко или пък подобно, както след Ноя се повтаря?!
Признайте,че сами на себе си... Ние го направихме,
и със злите си деянията гнева Господен добавихме!
Може би към Апокалипсиса това е Генералната проба,
ще проклинаме, защо сме излезли от Майчината утроба?
Децата ни, нека са тези, които тук на земята да останат,
доста ще се замислят... и злини да правят ще престанат!
22.03.2020 - Виена
16.28 мин...Кризисен Поет...
© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados