29.03.2020 г., 11:41 ч.

Глас от отвъдното 

  Поезия » Друга
457 0 0

ГЛАС ОТ ОТВЪДНОТО

 

Разберете мили мои, нова "Eра", май ще се отваря,

всичко или пък подобно, както след Ноя се повтаря?!

Признайте,че сами на себе си... Ние го направихме,

и със злите си деянията гнева Господен добавихме!

 

Може би към Апокалипсиса това е Генералната проба,

ще проклинаме, защо сме излезли от Майчината утроба?

Децата ни, нека са тези, които тук на земята да останат,

доста ще се замислят... и злини да правят ще престанат!

 

22.03.2020 - Виена

16.28 мин...Кризисен Поет...

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??