2 oct 2015, 22:59

Главоблъсканица 

  Poesía » Otra
305 1 5


Главоблъсканица


Уважаеми Обстоятелства,

извинете ме, честичко липсвам.

Затова не създавам приятелства,

с Усложнения, от които ми писва.

Своенравна съм спрямо капризите.

Те ме преследват, а аз си живея живота.

Пътем решавам проблемите. Нощем

спя и не мисля. Вижте, нищо против

нямам Вашата автентична тревога,

но все пак е досадна. Точка сложете ѝ

и ме зарадвайте много (за Бога!).

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??