10 ene 2016, 20:16

Гледам те 

  Poesía » De amor
378 0 0

Гледам те, очите ти - по-ярки от слънцето,
очите ти - тъмница за моето сърце.


Гледам те, усмивката ти - по-пъстра от пролетта,
усмивката ти - пир за моята душа.

Гледам те отвъд кирливия и строшен прозорец,
гледам, безгрижна пеперуда в прозаичния свят.

Гледам те, съзирам мощен тайфун,
гледам те, вечна стихия някаква.

Гледам те, а ти не ме виждаш,
гледам те, безкрайна илюзия.

 

© Есра Ридван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??