31 mar 2008, 10:30

Гледаш ме... 

  Poesía
598 0 3
* * *

Гледаш ме - мълчешком -
най-ранената от душите ми -
сбогом!
Пак за никъде тръгвам.
Не е особено, нито затрогващо.
Аз и мечтата -
поредната пропаст...
Ще си поплача - ставайки.
Раната бавно ще заприлича
на другите белези.
От любов.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??