15 jul 2008, 20:16  

Глупави пъзели 

  Poesía » Otra
1129 1 26

Нека спрем да сглобяваме глупави пъзели.

Всеки следващ пейзаж е със скучни нюанси.

Пременихме до сиво палтото на зимата,

есента се спомина със смешни окраски.

Невъзможно лепихме зрънцата по пясъка.

Над морето изрязвахме чайки крещящи.

Не предвидихме място... за дните от лятото,

пролетта я разхлипахме... в шепи - цъфтящи.

Пребледнелите дюни от стъпки преливаха

на момиче с поредния, тих обожател.

Хоризонтът - безсрамната точка на сливане,

с два чадъра - самотност... под общ знаменател.

 

 

 

 

http://www.vbox7.com/play:8f1cba80

 

 

 

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??