29 abr 2011, 23:15

Глупостта ми 

  Poesía » De amor
585 0 0

Защо така се пише името ти,
в болка е обвито в устните ми
и доброта без нежност се заплита в мислите ми,
но няма нищо в мен, безмислено е.

Пак тръгвам и се връщам, без да зная
къде отвежда ме безчувствено
онази болка приласкана,
от мен не
искана и безнадеждно глупава.


Дойдох и паднах в нозете ти,
поисках помощ, да спасиш душата ми,
и тъй погледна ме безизразно...
а аз доказах, че съм глупава.

© Моника Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??