1 sept 2009, 12:38

Глътка 

  Poesía » De amor
581 0 10

Беше вчера. Глътка

вода и поглед

на изток,

шапка и умерена усмивка,

следи от стъпки на 

немска овчарка...

прозрачна съм -

сгуших любимия стих,

бистрата сълза

и всичко, което трябва

за ръцете ни,

ако се докоснат...

Изхвърлих всички

възклицателни,

заредих се само

с поглед и с него

ще питам -

можеш ли да обичаш,

трудни човече...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??