1 mar 2014, 12:36

Глътка любов 

  Poesía » De amor
496 0 1

Вече не боли... претръпват думите,
с беглото „здравей” се разминаваме.
Вече не мълчим - мълчат куршумите,
раната не пари без загряване.

Вече съм скалиста като статуя -
смес инат със мъничко решителност.
Чакам пак да кацнеш на ръката ми,
за да полетя... без въпросителни.

Вече съм стена... зад нея нищото.
Толкова градих, че няма изходи,
хвърлих всички брави на бунището,
само теб оставих... върху листа си.

Вече няма никой... само двама сме.
Чакам онзи знак на скрита нежност.
Съхне в мен животът без отдаване -
глътчица любов ми дай... последно.

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Един от най-хубавите ти
    Куршумите оставят обгорели следи по листа, и ако не болеше щаха да приличат на цветя.
    Препрочитам.
Propuestas
: ??:??