1 oct 2008, 0:28

Гняв 

  Poesía
412 0 2

Сънувам и шептя в съня си.

Сънувам приказния свят,

във който давам израз на гнева си,

и който е самият Ад.

 

Сънувам как крещя във бездна,

и как руша света край мен,

пространството небесно, звездно,

със глас изпълвам уморен.

 

Сънувам как гневът пътува

и разпростира се надлъж,

но тялото не боледува,

щом той напусна изведнъж.

 

 11.01.2008г.

 

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мило момиче, поздравявам те с празника на поезията и ти желая гневът да ти носи още хубави стихове....
  • Изживей всяка емоция! И след съня ще дойде слънчевият ден...Поздрави!
Propuestas
: ??:??