Научи се да се караш,
да хвърляш в ярост думите-стрели,
опитай се от кожата да ме изкараш,
обичам аз на котки гневните очи.
Обичам аз да пия ти росата,
избила по гърди във гневна страст,
накарала да тръпнат ти бедрата...
... така над мен ще имаш пълна власт.
© Никодим Сертов Todos los derechos reservados