13 feb 2016, 22:04

Гняв 

  Poesía » De amor
457 0 0

Блудкав гняв - от всичко отегчена,

не мога да заспя - от себе си изморена,

избутвам малкото късче тъга,

прибирам невидими, прекършени крила.

 

Странна умора - трупана сякаш векове,

черна умора - слягаща се по планински върхове,

засипва ме, поглъща очите, увива се в мен,

и  пак гняв - животворен, убиващ, вледенен...

 

13.02.2016

© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??