Feb 13, 2016, 10:04 PM

Гняв 

  Poetry » Love
458 0 0

Блудкав гняв - от всичко отегчена,

не мога да заспя - от себе си изморена,

избутвам малкото късче тъга,

прибирам невидими, прекършени крила.

 

Странна умора - трупана сякаш векове,

черна умора - слягаща се по планински върхове,

засипва ме, поглъща очите, увива се в мен,

и  пак гняв - животворен, убиващ, вледенен...

 

13.02.2016

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??