13.02.2016 г., 22:04 ч.

Гняв 

  Поезия » Любовна
431 0 0

Блудкав гняв - от всичко отегчена,

не мога да заспя - от себе си изморена,

избутвам малкото късче тъга,

прибирам невидими, прекършени крила.

 

Странна умора - трупана сякаш векове,

черна умора - слягаща се по планински върхове,

засипва ме, поглъща очите, увива се в мен,

и  пак гняв - животворен, убиващ, вледенен...

 

13.02.2016

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??