2 ene 2015, 16:47  

Годината на дървената овца 

  Poesía » Otra
795 0 3

Урааа, ще сме добре през Новата година,

нали сме тези, що доят и стрижат...

Щели да  ни плащат, както подобава, както в чужбина,

ала по-добре на тези, гдето задниците ближат.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??