9 oct 2006, 16:04

ГОДИНИТЕ 

  Poesía
955 0 4

Защо ме върна пак в този свят? Без даже
да си преброил годините, случайна среща!
Спомен за това, че някога по детски се обичахме.
Запали ме! В буен огън ме превърна, с едно
мълчание ме загаси! И както бе забравил за
годините, така жестоко ме проряза!
  Дано така не те боли!!!

© Палмира Божинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??