7 feb 2017, 7:52

Годините минават... 

  Poesía » De amor
468 1 6

Годините минават покрай мен,

а аз очаквам топлото си утро.

Когато ти ще светиш в моя ден -

с тебе в нежен полет да се впусна.

 

Но идат само спомени от миг,

в който ние с теб се разделихме.

Виждам нощем тъжния ти лик,

защото си погубихме душите!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??