5 abr 2009, 20:34

Годините не са достатъчни... 

  Poesía » Otra
1661 2 35

Това, че си на тридесет години,

съвсем не означава, че си мъж.

(Понякога са нужни много зими

да стане хляб от цъфналата ръж.)

 

Не ти отива тежкото в очите -

едва не те превива до земи!

Онази гордост, кипнала в гърдите,

внимавай да не те изпепели.

 

Не се ласкай, че можеш да ме имаш -

харесвам само истински мъже!

Откакто се уплаши да опиташ,

за мен си просто глупаво хлапе.

 

Ще имаш още много тежки зими

преди да се превърнеш в зряла ръж.

Това, че си на тридесет години -

съвсем не означава, че си мъж!

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??