Ще се съблека пред теб без срам.
Знам, че искаш и не го отричаш.
Щом твърдиш, че вече си голям
покажи ми ясно как обичаш!
Ще докосвам нежно всичко в теб,
ще целувам жадно – като луда,
по гърба ти ще издраскам „етикет”,
за да бъдеш с мен, да няма друга!
Твоя съм – и тяло, и душа –
давам всичко, цялата вземи ме.
Гола днес пред тебе аз стоя,
ти ела, с душата си стопли ме…
© Яна Todos los derechos reservados
Поздрави!