Dec 8, 2016, 1:44 PM

Гола 

  Poetry » Love, Erotic
2094 15 20

Ще се съблека пред теб без срам.

Знам, че искаш и не го отричаш.

Щом твърдиш, че вече си голям

покажи ми ясно как обичаш!

Ще докосвам нежно всичко в теб,

ще целувам жадно – като луда,

по гърба ти ще издраскам „етикет”,

за да бъдеш с мен, да няма друга!

Твоя съм – и тяло, и душа –

давам всичко, цялата вземи ме.

Гола днес пред тебе аз стоя,

ти ела, с душата си стопли ме…

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??