20 jul 2014, 21:05

Голата истина 

  Poesía » De humor
479 0 8

С рокля като е, обичам

в деколтето да надничам,

а пък видя ли я с плувки –

полудявам за милувки!

Всичко махнала накрая...

да се облече мечтая.

 

 

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??