20.07.2014 г., 21:05 ч.

Голата истина 

  Поезия » Хумористична
477 0 8

С рокля като е, обичам

в деколтето да надничам,

а пък видя ли я с плувки –

полудявам за милувки!

Всичко махнала накрая...

да се облече мечтая.

 

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??