20 июл. 2014 г., 21:05

Голата истина 

  Поэзия » Юмористическая
467 0 8

С рокля като е, обичам

в деколтето да надничам,

а пък видя ли я с плувки –

полудявам за милувки!

Всичко махнала накрая...

да се облече мечтая.

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??