4 mar 2020, 10:15

Големите надежди 

  Poesía » Otra
442 0 1

...
Надеждите умирали последни,
моите умряха отдавна.
Добротата се наказвала,
затова не можах да ви трогна.
Как ли ще ме погледнете,
когато ме срещнете -в очите???!!!
С колко ли още мерзости,
сърцата ви са покрити!!!???
И как изобщо дишате,
от толкова необоснована
омраза.
Добротата се наказвала,
а аз съм вечно наказана.
Знам, че някъде има
и други хора/не хорица/,
които имат доблест,
които са наистина Хóра!

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??