-„Ти гониш”-
Една Мечта те пипва по сърцето
и, докато замечтано се обърнеш,
тя бързо хвръкнала е във небето -
там чака след нея да тръгнеш.
Правилата на твоя живот
са досущ като на детска игра.
Е, може би, повечко пот
ти ще хвърлиш за тази Мечта.
От нищо не бягай, тичай напред,
паднеш ли, начин намери да станеш
и недей разчита само на късмет,
Мечтата отлита - трябва да я хванеш.
Имай вечни сили да се бориш -
до Мечтата пътят не е кратък.
Дано й кажеш някога „Ти гониш,
аз продължавам нататък!”
© Todos los derechos reservados