4 jun 2019, 21:23

Гонитба 

  Poesía » De amor
1003 2 0

Ти си светлото сияние 

В тъмнината на деня.

И си тайното желание,

а сега  прегръща ме нощта.

 

Към теб вървя...

а все не те достигам.

Стени руша 

и пак не те намирам.

 

И нямам вече сили, 

и не мога да те пусна.

Моля те прости ми

Без теб душата ми е пуста. 

 

 

© Сиси Лафчийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??