2 mar 2022, 6:53

Гонитба 

  Poesía » De amor, Verso libre
265 1 0

Гонитба

От думите изпитвам трудност
И чувствата - двоици сили турбулентни
Те гонят ме из шумните улици денем
И бягам аз, не спирам и не искам
Но чувствата това не знаят
И нощем 'га останем заедно сами
Обгръщат мен и моите очи
"Ела насам ти приеми" -
прошепват те на мен дори
А аз се чудя
Що да правя, де да бягам
Но улиците са вече тихи
А аз съм вкъщи сам самичък
Във вихърът на моите сълзи.

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??