11 abr 2017, 14:02  

Google e търсачка за слабаци 

  Poesía » De amor
675 2 1

Obra no adecuada para menores de 18 años

„Не искам да съм силна жена,
която отглежда слаби мъже.“

Тя


Google e търсачка за слабаци.

Силните мъже питат жените си

(не само за пари обаче),
питат ги обичани ли сте,
докато плетете житейската нишка
от аванса до заплатата,
докато безпротестно зъби стискате
и живеете на душата си с остатъка.
Хей, жени със липси и с болки,

със лак за 0.99 и чорапи с бримчиците,
ваш'те „мило“ – та ровят в Cosmopolitan
„Как да си епилираме подмишниците“!!!
Какво че сте силни създадени –
за такива няма подходящи влакове,
животът ги наказва рано,
изпращайки ги да дундуркат слабите.
Нещо страшно в тоя свят настана – 
изгубихме рицарите по пътя си.
Не усетих как стана… но стана.
Мъжете еволюираха до путьовци.

Йордан Гергов

© Йордан Гергов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не е толкова страшно, една жена винаги накрая си намира рицар, просто силните жени поумняват по-късно обикновено. А и "п**ьовците" еволюират, като ги поочука живота
Propuestas
: ??:??