4 ene 2011, 23:07

Горчива усмивка 

  Poesía » Otra
946 0 23
8 години на баща ми
3 години на бай Илия

* * *

Тук въпросите не питат.
Отговорите мълчат.
Тука смисълът е плитък.
Девет педи под плача.

Тук Надеждата немее.
Любовта подгъва крак.
Ами Вярата къде е?
Сбъркала е пътя пак.

Тук.

Вест е пратена до... Ето,
адресатите личат.
Синьо писъмце - небето,
Слънцето е за печат.

Курабийки, свещи, цвете.
И свещицата – угас...
Казахме за писъмцето.
Вътре пише и за нас.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??