12 feb 2008, 19:35

Горчиви капки 

  Poesía » De amor
535 0 3
Горчиви капки дива самота
събирам в чашата отсреща.
Горчи от спомена за любовта
и всяка капка умъртвява нещо.
Живота си на две ще разделя.
Една част - сладка, другата - горчива.
Уж капки, а пък чашата преля.
Изпивам я на екс...
И си отивам.

© Петя Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??