Feb 12, 2008, 7:35 PM

Горчиви капки 

  Poetry » Love
533 0 3
Горчиви капки дива самота
събирам в чашата отсреща.
Горчи от спомена за любовта
и всяка капка умъртвява нещо.
Живота си на две ще разделя.
Една част - сладка, другата - горчива.
Уж капки, а пък чашата преля.
Изпивам я на екс...
И си отивам.

© Петя Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??