12.02.2008 г., 19:35 ч.

Горчиви капки 

  Поезия » Любовна
510 0 3
Горчиви капки дива самота
събирам в чашата отсреща.
Горчи от спомена за любовта
и всяка капка умъртвява нещо.
Живота си на две ще разделя.
Една част - сладка, другата - горчива.
Уж капки, а пък чашата преля.
Изпивам я на екс...
И си отивам.

© Петя Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??