8 may 2008, 15:58

Горчиви притежания 

  Poesía
875 0 24
            Горчиви притежания


                                     Ако загубиш всичко на света,
                                     това не значи, че не си спечелил...
                                                             Д. Арабаджиев


Спечелих.
Нощи,
в които се будя от недоспиване
и ругая среднощния пир у съседите.
Утрини -
мътно-безмълвни и крехки,
сълзливи понякога.
Дните ми -
надпревара на пребито куче
със себе си...
Защо са ми горчиви притежания?
                                                          

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??